Professioneel team, professioneel ontwerp en de professionele diensten!

Thuis

Guangzhou Xiangbingyue Refrigeration Equipment Co., Ltd

China Guangzhou Xiangbingyue Refrigeration Equipment Co., Ltd certificaten
China Guangzhou Xiangbingyue Refrigeration Equipment Co., Ltd certificaten
Hij die geduld kan hebben, kan hebben wat hij zal!

—— Huw

De mensen die geen tijd voor recreatie kunnen vinden zijn vroeg of laat verplicht om tijd voor ziekte te vinden!

—— John

De beste voorbereiding voor het goede werk moet morgen het goede werk vandaag doen!

—— ELTH

De god helpt zij die zich helpen!

—— Jack

De overwinning zal niet aan me unleI gaat naar het komen!

—— Jerry

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Xiangbingyue Refrigeration Equipment Co., Ltd

1 2 3 4
Guangzhou Xiangbingyue Refrigeration Equipment Co., Ltd Guangzhou Xiangbingyue Refrigeration Equipment Co., Ltd Guangzhou Xiangbingyue Refrigeration Equipment Co., Ltd Guangzhou Xiangbingyue Refrigeration Equipment Co., Ltd
办公室 Condensatorproductielijn Evaporator Condenserende eenheidsproductielijn
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : gaoxiang
Aantal werknemers : 150~180
Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000
Opgericht Jaar : 1990
Export pct : 70% - 80%

 

 

Wij, Co. van het de Koelingsmateriaal van Guangzhou Xiangbingyue, Ltd zijn één van takken van de Industrie die van Zhejiang Gaoxiang Co., Ltd uitwisselen en de Industrie die van Zhejiang Gaoxiang Co., Ltd uitwisselen dat in 1990 wordt gevestigd, is een uitvoerig industrieel bedrijf die zich in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van gespecialiseerde koelingsproducten en componenten specialiseren. Handelend op zijn ondernemingsmoreel – ‚strevend, gaat overwegen, die‘, de kwaliteitsrichtlijn overtreffen die constant door Gaoxiang wordt uitgevoerd zoals ‚bloeiend op hoogte - kwaliteit, die met klantentevredenheid‘ bloeien. Volg de richtlijn, verbindt Gaoxiang zich ertoe om hoogte aan te bieden - de producten van de kwaliteitskoeling aan het is klanten.

Naast ISO9001-2008-certificatie, stemmen de condenserende eenheden met GB/T21363 overeen - de norm van 2008, en bereikt de productievergunning van koelingsmateriaal, bereiken de condensatoren en de evaporatoren de norm van GB/T25129 - 2010, ook pas de Ce-certificatie. De producten wonnen de brede erkenning en het vertrouwen, en worden de aangewezen landbouwmachines promotieproducten van nationaal ministerie van landbouw, en de provinciale afdeling. Het koude ruimteproject direct dat minder dan 500 m3 kunnen zijn is voor lokale landbouwsubsidies van toepassing.

Om steun van meer vrienden te winnen, zal Gaoxiang aan voortdurende verbetering en innovatie voor duurzame ontwikkeling in de toekomst worden gewijd. Gaoxiang heet warm alle geinteresseerde binnenlandse en overzee koelingsproducenten of handelaars welkom om het voor bedrijfsonderhandelingen en samenwerkingskansen te contacteren.

 

Wij zijn specificialize in assamble en testende koelingseenheid. Ook zijn wij last van koude ruimte van de ontwerp de gehele reeks, toont de vertoning van de glasdeur geval, als u om het even welk kippenmateriaal ons gelieve te vinden nodig hebt, hebben wij het professionele team en zullen u het professionele ontwerp, de concurrerende prijs en de oprechte dienst geven!

Contactgegevens
Guangzhou Xiangbingyue Refrigeration Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Liz

Fax: 86-20-83342527

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)